N+1 de gravel racefiets in Columbus staal

Je kunt er altijd eentje meer bij hebben. De naam zegt het al. Steel is real is een veelgehoorde uitspraak van de berijders van een stalen fiets. Duurzaamheid, comfort en gevoel zoals geen enkel ander materiaal kent.

Elk Wikkit frame in staal is maatwerk. Het ontwerp van het frame start met een gesprek waarin we jouw wensen inventariser en jouw verwachtingen doornemen. Ben je een lange afstandsrijder dan is het prettiger iets meer tussen de wielen te zitten met een lager zwaartepunt, wat meer comfort te hebben en een fiets te hebben die iets rustiger stuurt. Of ben je iemand die een wendbare snelle fiets zoekt voor het korte bochtenwerk?

Samen met jou bepalen we het frame. De materiaalkeuze is Columbus Zona staal, dat staat vast. Voor de rest is de keuze oneindig en vaak heel lastig Wij hebben je hierbij.

De fiets op de afbeelding is standaard verkrijgbaar in 5 maten, van S tot XXL

Een all-terrain bike in staal

De N+1 op de afbeelding is een allroad-racefiets. In dit geval 650b wielen met 2.2 banden. Omdat elke fiets in staal vrijwel anders is hebben we geen vaste geometrie-tabel. Het kan een gravelbike zijn of bijvoorbeeld een racefiets waar dikkere banden in kunnen (40mm +). Wij bepalen samen met jouw de uitkomst.

Wil je maatwerk in staal dan kan dat, wij helpen er je graag mee.